Har du lyst til at synge i kor?

Har du lyst til at dyrke din sangglæde sammen med andre i et forpligtende fællesskab? Vil du være med i en musikalsk proces, hvor vi hver sæson starter famlende på nye udfordringer og ender med et resultat, som vi glæder os til at præsentere for andre?

Så er Bælum Sangkor lige stedet for dig.

Som nyt medlem
  • er du velkommen i koret som gæst - gratis 3 gange
  • behøver du ikke at kunne læse noder, blot du er åben for at orientere dig i et nodebillede, og vil risikere at lære lidt undervejs :-)
  • er du indstillet på at prøve forskellige genrer/stilarter og forskellige metoder til indlæring
  • får du tilbudt at få udført en stemmeprøve af dirigenten, for at du kan synge i den rette stemmegruppe for dig
Der er altid opvarmning med kropsligt fokus og forskellige øvelser, der kan lukke op for og udvikle stemmen.

Vi øver hver mandag kl. 19.30-21.30.
Sted: Østhimmerlands Ungdomsskole, Skolevej 10, 9574 Bælum